Qué és LFDT?

Les Finestres del Temps (LFDT) és un bloc personal fet per Jaume Mas. Des del 2006 vaig iniciar-me en això del blocs, feia proves, aprenia, canviava de temàtica, etc. Per jo era una teràpia, una eina que me va ajudar i m'ajuda molt després d'un gran terratrèmol personal al 2005.

Al 2009, després de donar moltes voltes, vaig decidir fer un bloc que es diria Les Finestres del Temps. Al començament vaig crear el bloc a BalearWeb, però passat un temps vaig trobar que la seva plataforma de blocs Life Type, no s'ajustava al que jo volia i vaig decidir canviar-me a Blogger i aquí estic.

Podem dir què LFDT és un bloc sobre història, fets i coses del segles passats i que me criden l'atenció i desperten la meva curiositat. Com que som de Palma, la meva estimada Palma, moltes de les meves entrades estaran centrades en aquesta ciutat o en l'illa de Mallorca. Però també hi tendran cabuda fotos, llibres i revistes antigues de Barcelona, la ciutat on visc ara, així com fets curiosos i històrics de la resta del món.

Esper que gaudiu amb la seva lectura

Salut