dimecres, 20 de juny de 2012

Baleares: un setmanari de principis del XX digitalitzat per la BNE

Fa uns dies per mig del Facebook de la Biblioteca Nacional d'Espanya vaig saber que la seva Hemeroteca Digital havia canviat de disseny i a més havien incorporat 200 nous títols. Com que som bastant assidu a consultar la seva hemeroteca, vaig visitar-la per veure els canvis que havien fet. A part que han millorat molt les funcionalitats i disseny, vaig comprovar amb molta alegria que han incorporat la revista setmanal il·lustrada Baleares. Han digitalitzat 194 exemplars que van des de 1917 fins 1924.

La revista Baleares era un setmanari que tenia seccions fixes de actualitats, esports, art, societat, teatre, cine, i la majoria de temàtiques centrades en les Balears. Tot això estava il·lustrat per un gran nombre de fotografies. Tot això junt amb pàgines dedicades a la poesia, relats breus i publicitat.

En fi, una novetat interessant per aquells curiosos i especialistes que volen conèixer i estudiar com era la vida a Balearsara fa 100 anys.1 comentari:

  1. 2Hola, hemos agregado un trackback (enlace hacia este artículo) en el nuestro ya que nos pareció muy interesante la información detallada pero no quisimos copiarla, sino que nuestros lectores vengan directamente a la fuente. Gracias... consulta por placa en colombia - consulta por placa en colombia - consulta por placa en colombia - consulta por placa en colombia - consulta por placa en colombia

    ResponElimina